Bezoek ons aan de Eenerstraat 65a in Norg
06-55163203 | info@donvloerenraamdecoratie.nl

Vloeren

Laminaat

Met ons enorme aanbod scherp geprijsde laminaatvloeren kunt u het natuurlijke effect van echt hout of steen nu ook in uw eigen huis bewonderen. Wij bieden laminaatvloeren in verschillende dessins die variëren van eikenhout tot zeer glad leisteen. Zo heeft u altijd keuze uit de beste laminaatvloeren die uw ruimte er fantastisch uit zal laten zien. De keuze voor laminaat biedt u naast de vele dessins nog andere mogelijkheden. Laminaat is namelijk naast praktisch ook nog eens eenvoudig te leggen.

Tapijt

Een goed tapijt geeft u dat echte ‘thuis’ gevoel. Het geeft warmte, textuur en persoonlijkheid, terwijl het sterk genoeg is om de dagelijkse slijtage aan te kunnen. Sommige vloerbedekkingen passen beter in de ene ruimte dan een andere – dus als u zich aan het oriënteren bent op tapijt, houdt dan rekening met welke soort vezel , textuur en stijl het beste past in uw huis en in de ruimte waar het tapijt moeten komen.

Vloerkleden

Een stijlvol vloerkleed kan de uitstraling van uw kamer compleet veranderen. Zelfs de kleinste vloerkleden kunnen een immens verschil maken in de “look en feel” van je huis en zorgt het tegelijkertijd voor lekker warme tenen! Wij bieden een ruim assortiment vloerkleden in verschillende stijlen en maten, van wollen tot ruigharige, kleine en grote kleden, van traditionele Perzische kleden tot elegante moderne vloerkleden.

Vinyl

Vinyl vloeren zijn een van de meest veelzijdige producten die op dit moment beschikbaar zijn. De vloeren zijn effen, isoleren goed en de bovenal een vinyl vloer gemakkelijk schoon te maken. Knoeit u? Dan veegt u de vloer zo schoon. Het beste aan deze vloer is dat er zo ontzettend veel keuze in dessins is! U kunt dus altijd een ontwerp kiezen dat bij u past.

PVC

PVC vloeren, zijn net zo mooi als echt hout, net zo gemakkelijk te leggen als laminaat en net zo duurzaam als het sterkste vinyl. PVC past zich snel aan de temperatuur in de ruimte aan en geeft een geweldige akoestische demping, niet gek dus dat deze type vloeren in snel tempo een ware bestseller aan het worden zijn. PVC vloeren zijn waterafstotend, geschikt voor vloerverwarming, vloerkoeling, heeft een antisliplaag en is gemakkelijk schoon te houden. PVC vloeren zien en voelen geheel natuurlijk aan en zijn dan ook bijna niet te onderscheiden van echte houten- of stenenvloeren.

Deurmatten

Deurmatten zijn handige accessoires voor zowel binnen als buiten het huis en zijn cruciaal voor het behoud van het tapijt, vinyl of laminaat. De grootste schade aan uw nieuwe tapijt, vinyl of laminaat ontstaat door zand, viezigheid en water waarvan ruim 70% buiten kan worden gehouden door een deurmat. We hebben een ruim assortiment deurmatten in verschillende vormen en maten en het is bij ons zelfs mogelijk een op maat gemaakte deurmat samen te stellen van tot wel 2 meter groot.

Don Vloeren & Raamdecoratie
Eenerstraat 65a
9331VE Norg
Nederland

E: info@donvloerenraamdecoratie.nl
T: 06-55163203

Openingstijden Showroom

Maandag: Op Afspraak
Dinsdag: Op Afspraak
Woensdag: 09:30 uur – 18:00 uur
Donderdag: Op Afspraak
Vrijdag: 11:30 uur – 18:00 uur
Zaterdag: 10:00 uur – 16:00 uur
Zondag: Gesloten
Top