Bezoek ons aan de Eenerstraat 65a in Norg
06-55163203 | info@donvloerenraamdecoratie.nl

Gordijnen en Raamdecoratie

GORDIJNEN

Plooigordijnen

Het meest voorkomende gordijn in Nederland. De stof wordt regelmatig geplooid, dit zorgt voor een mooi vallend gordijn. Er is keuze uit verschillende soorten plooien. Er is een keuze uit een enkele plooi, dubbele plooi en triplooi.

Ringgordijnen

Ringgordijnen zijn uitermate geschikt voor dikke en minder soepel vallende stoffen. De gordijnen passen uitermate goed in zowel een modern, als een klassiek interieur. Overdag kunnen de gordijnen als een zeer klein ‘pakketje’ worden opengeschoven, zodat er zoveel mogelijk daglicht naar binnen schijnt.

RAAMDECORATIE

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn de perfecte, eigentijdse manier om uw ramen mee te decoreren, of uw kamer te verduisteren. U kunt kiezen voor een strak vallend vouwgordijn met baleinen, of voor een nonchalant vallend vouwgordijn zonder baleinen. Alle modellen kunnen ook met een voeringstof worden besteld. Alle vouwgordijnen worden kant en klaar geleverd op een cassettesysteem, inclusief de benodigde fournituren voor zowel plafond-, als wandmontage.

Rolgordijnen

De rolgordijnen collectie is afgestemd op de hedendaagse trends op woongebied. De verschillende stoffen geven een ruim kleur pallet, die u kunt afstemmen op uw interieur. Naast uni stoffen zijn er ook screen kwaliteiten, badkamerkwaliteit, verduisterende- en vlamvertragende stoffen, stoffen met gemetalliseerde- en parelmoer achterzijde. Het rolgordijn is een traditioneel product dat heel goed gecombineerd kan worden met overgordijnen. Dit kan in vrijwel iedere ruimte worden toegepast.
De rolgordijnen kunnen geleverd worden met de traditionele montage steunen, het montage profiel of in een dakraamcassette.

Duo Rolgordijnen

De collectie is afgestemd op de hedendaagse trends op woongebied. De stoffen kenmerken zich door horizontale transparante en semi transparante banen. Hierdoor krijgt u een speelse lichtinval, dat u kunt afstemmen op uw eigen inrichting. De collectie is toepasbaar voor ieder interieur, of het nu trendy, romantisch, sfeervol of zakelijk is.

Aluminium Jaloezieën

De collectie aluminium jaloezieën wordt gepresenteerd in een breed scala aan kleuren en een 4-tal lamel breedtes t.w. 16, 25, 35 en 50mm. Optioneel kan de 50mm jaloezie worden uitgevoerd met 25 of 38mm ladderband waardoor een mooie robuuste uitstraling wordt gecreëerd. De 16, 25 en 35mm jaloezieën worden standaard uitgevoerd met trekkoord en tuimelstaaf. Het kantelen van de lamellen kan optioneel met koord. De 50mm jaloezieën worden standaard uitgevoerd met trek- en tuimelkoord.

Houten Jaloezieën

De collectie is afgestemd op de hedendaagse trends op woongebied. De stoffen kenmerken zich door horizontale transparante en semi transparante banen. Hierdoor krijgt u een speelse lichtinval, dat u kunt afstemmen op uw eigen inrichting. De collectie is toepasbaar voor ieder interieur, of het nu trendy, romantisch, sfeervol of zakelijk is.

Verticale Lammellen

De collectie omvat een breed scala aan kleuren. Voor een modern interieur van aluminium, voor een trendy chique interieur van textiel materiaal en voor een kantoor of badkamer kunststof lamelgordijnen. De textiele stoffen zijn er in transparant of verduisterende kwaliteit te verkrijgen. De verticale jaloezieen zijn leverbaar in 70, 89 en 127mm lamelbreedtes.

Perfect Fit

Perfect fit is speciaal ontwikkeld voor aluminium- en kunststof kozijnen en bestaat uit een 4-kaderig frame dat men tussen de glaslatten klemt door middel van 4 clips die nauwelijks zichtbaar zijn. De clips worden tussen de glaslatten en het glas geklemd, waardoor men dus niet hoeft te schroeven. Het is een ideaal systeem voor draai-kiepramen.
De perfect fit is leverbaar in combinatie met het product plisse, honingraat, rolgordijnen en aluminium jaloezieën.

Plisse

De collectie omvat een scala aan doekkwaliteiten. De plisse gordijnen bestaan uit mooie geplooide stoffen en de honingraat uit twee lagen stof die samen een gesloten honingraad structuur vormen. Bij deze structuur zijn geen koorden zichtbaar. De honingraad heeft isolerende eigenschappen, waardoor tijdens de zomer de warmte geweerd wordt en tijdens de winter een behaaglijke warmte behouden blijft. De collectie bestaat uit transparante, semi-transparante, semi-verduisterende en verduisterende kwaliteiten. Er zijn verschillende bedieningen mogelijk voor de plisse en honingraat gordijnen. Zo kunt u kiezen voor koordbediening, kettingbediening en bediening met greep. En daarnaast voor verschillende modellen waaronder bottom-up – top-down vrijhangend of ingespannen.

Don Vloeren & Raamdecoratie
Eenerstraat 65a
9331VE Norg
Nederland

E: info@donvloerenraamdecoratie.nl
T: 06-55163203

Openingstijden Showroom

Maandag: Op Afspraak
Dinsdag: Op Afspraak
Woensdag: 09:30 uur – 18:00 uur
Donderdag: Op Afspraak
Vrijdag: 11:30 uur – 18:00 uur
Zaterdag: 10:00 uur – 16:00 uur
Zondag: Gesloten
Top